Ville

Personal Trainer, Valmentaja

Terve,

Nimeni on Ville-Erik ”Näsä” Näslund ja olen kotoisin Raumalta. Toimin Personal Trainerinä ja valmentajana Raumalla, Porissa sekä Etänä Step2Fit-valmennussovelluksen avulla. Valmennan myös Rauman Lukon U13 joukkuetta ja kisaan itse klassisessa kehonrakennuksessa. Haluan auttaa sinua saavuttamaan juuri sinun tavoitteesi oli se sitten hyvinvointi ja elämäntapa tai tulosten saaminen salilla. Valmentajana olen asiakaslähtöinen, ohjelmat rakennetaan juuri sinun tavoitteesi mukaan ja minä olen sinun mukana koko matkan.

Ota yhteyttä

Julianne

Olli

Personal trainer

Olen Olli Peltonen Helsingistä. Toimin Personal trainerinä ja valmentajana päätoimisesti Pääkaupunkiseudulla, mutta Step2fitin avulla hoidan valmennukset kätevästi vaikka ulkomaille asti. Personal trainer -koulutukseni aikana erikoistuin elämäntapamuutoksiin, ja se näkyy myös tavassani valmentaa. Valmentajan ja asiakkaan välinen työ jakaantuu aina tasan, eli jos olet valmis muutokseen, minä vien sinut sinne!

 

Ota yhteyttä

Jani

Yrittäjä, toimitusjohtaja, fitness-valmentaja

Intohimoni on viedä eteenpäin vuonna 2020 julkaistua valmentajien Step2Fit-mobiilisovellustyökalua sekä valmentaa yksilö- ja joukkueurheilijoita. Aikaani vie myös salibandy ja tällä hetkellä toiminkin F-liigassa pelaavan Karhujen miesten valmentajana. Lisäksi työhöni kuuluu paljon työhyvinvointityötä ja siihen liittyviä projekteja. Taustalla toimii myös Team Tzemppi, jonka alaisuudessa kisavalmennettavat urheilevat ja kilpailevat.

Ota yhteyttä