Jani

Yrittäjä, toimitusjohtaja, fitness-valmentaja

Intohimoni on viedä eteenpäin vuonna 2020 julkaistua valmentajien Step2Fit-mobiilisovellustyökalua sekä valmentaa yksilö- ja joukkueurheilijoita. Aikaani vie myös salibandy ja tällä hetkellä toiminkin Karhujen miesten ja A-junnujen valmentajana. Lisäksi työhöni kuuluu paljon työhyvinvointityötä ja siihen liittyviä projekteja. Taustalla toimii myös Team Tzemppi, jonka alaisuudessa kisavalmennettavat urheilevat ja kilpailevat.

Ota yhteyttä

Salla

Personal trainer

Aktiivista kuntosalitaustaa minulta löytyy jo yli kymmenen vuoden ajalta, johon mahtuu sekä tavoitteellisempia treenikausia, että hyvinvointiin tähtäävää harjoittelua. Nykyisin oma treenaamiseni keskittyy enimmäkseen toiminnalliseen harjoitteluun Crossfitin parissa sekä astangajoogaan.

Olen luonteeltani iloinen, avoin ja ratkaisukeskeinen, mikä näkyy myös valmennuksessani. Intohimoni on edistää asiakkaissani liikunnan iloa ja terveitä elämäntapoja. Jokainen ihminen on yksilöllinen kokonaisuus – siksi myötätuntoinen, mutta energinen valmennustyylini sopii kaikille
iästä ja lähtökohdista riippumatta.

Ota yhteyttä

Valtteri

Personal trainer

Oma urheilutaipaleeni alkoi jo lapsena jääkiekon parissa. Junioreissa pelasin SM-tasolla ja myöhemmin siirryin jäähdyttelemään miesten 2.divisioonaan. Kuntosalille olen suunnannut ensimmäisen kerran 15-vuotiaana, ja tavoitteet saliharrastuksen parissa kasvoivat jääkiekon loputtua. Nyt tähtäimessä on fitnesslavat Men’s physique-sarjassa.

Valmentajana haluan auttaa ihmisiä kohti parempaa henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Lähtökohdalla ei ole merkitystä, sillä valmennukseni sopivat kaiken kuntoisille ja ikäisille ihmisille. Valmennettavat haluan kohdata yksilöinä ja jokaiselle räätälöidään henkilökohtainen paketti, yksilön lähtökohdat sekä tavoitteet huomioiden.

Ota yhteyttä