Tiina Virtanen

Varalan urheiluopistosta valmistuva Personal Trainer

Moikka.

Liikunta ja hyvinvointi on lähellä sydäntäni. Valmistun huhtikuussa 2023 Varalan urheiluopistolta Personal Traineriksi. Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan mitä voin sinulle tarjota. Huhtikuun loppuun asti kaikki valmennukset tarjoushintaan.

Käytössä Step2fit sovellus joka takaa onnistuneen treenin ja ruokavalio-ohjeet.

tiinaelinavirtanen@gmail.com

Ota yhteyttä

Olli Peltonen

Personal trainer

Olen Olli Peltonen Helsingistä. Toimin Personal trainerinä ja valmentajana päätoimisesti Pääkaupunkiseudulla, mutta Step2fitin avulla hoidan valmennukset kätevästi vaikka ulkomaille asti. Personal trainer -koulutukseni aikana erikoistuin elämäntapamuutoksiin, ja se näkyy myös tavassani valmentaa. Valmentajan ja asiakkaan välinen työ jakaantuu aina tasan, eli jos olet valmis muutokseen, minä vien sinut sinne!

 

Ota yhteyttä

Jani

Yrittäjä, toimitusjohtaja, fitness-valmentaja

Intohimoni on viedä eteenpäin vuonna 2020 julkaistua valmentajien Step2Fit-mobiilisovellustyökalua sekä valmentaa yksilö- ja joukkueurheilijoita. Aikaani vie myös salibandy ja tällä hetkellä toiminkin F-liigassa pelaavan Karhujen miesten valmentajana. Lisäksi työhöni kuuluu paljon työhyvinvointityötä ja siihen liittyviä projekteja. Taustalla toimii myös Team Tzemppi, jonka alaisuudessa kisavalmennettavat urheilevat ja kilpailevat.

Ota yhteyttä

Henna

Personal trainer, työhyvinvointi

Hei, olen Henna Kyröjoki Tampereelta. Toimin personal trainerina, liikuntaneuvojana, sekä ohjaan erilaisia ryhmiä liikunnan- ja hyvinvoinnin parissa. Olen myös valtuutettu Cryo terapeutti ja teen huippukylmähoitoja XCryo Tampereella. Olen rempseä ja helposti lähestyttävä henkilö, mutta valmennettavilta vaadin pitkäjänteistä, sitoutuvaa ja tehokasta työskentelyä. Liikunta ja hyvinvointi ovat lähellä sydäntäni, joten oli tavoitteesi, mikä tahansa, haluan olla mukana askelissasi kohti parempaa kuntoa tai oloa.

Ota yhteyttä

Salla

Personal trainer

Aktiivista kuntosalitaustaa minulta löytyy jo yli kymmenen vuoden ajalta, johon mahtuu sekä tavoitteellisempia treenikausia, että hyvinvointiin tähtäävää harjoittelua. Nykyisin oma treenaamiseni keskittyy enimmäkseen toiminnalliseen harjoitteluun Crossfitin parissa sekä astangajoogaan.

Olen luonteeltani iloinen, avoin ja ratkaisukeskeinen, mikä näkyy myös valmennuksessani. Intohimoni on edistää asiakkaissani liikunnan iloa ja terveitä elämäntapoja. Jokainen ihminen on yksilöllinen kokonaisuus – siksi myötätuntoinen, mutta energinen valmennustyylini sopii kaikille
iästä ja lähtökohdista riippumatta.

Ota yhteyttä