Hyvinvointi­valmennus

Step2Fit tarjoaa yksilöllistä valmennusta lähtökohdasta riippumatta ja asiakaslähtöisesti. Suunnittelemme yhdessä tavoitteet valmennuksille ja otamme huomioon asiakkaan toivomukset ja lähtökohdat. Suunnittelemme valmennukset sinua varten, joten ota rohkeasti yhteyttä – tehdään sinunkin unelmistasi totta! Valmennuksissa käytämme Step2Fit-mobiilisovellusta, joten löydät kaikki ohjelmat ja helposti puhelimestasi. Voit ottaa sovelluksen kautta kätevästi myös yhteyttä valmentajaasi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus!

Työhyvinvointi

Hyvinvoiva työntekijä on tehokas ja vireä osa tiimiä kuin tiimiä. Haluamme osaltamme auttaa yritystäsi säilyttämään työntekijän terveyden ja työkyvyn hyvällä tasolla aina eläkeikään asti ja uskommekin sen olevan kaikkien etu. Tiimimme on tehnyt yhteistyötä pienten ja suurtenkin yrityksien kanssa. Yhdessä suunnittelemalla saadaan aina aikaan onnistunut kokonaisuus ja työntekijät mukaan hyvinvointitalkoisiin. Tulen mielelläni käymään yrityksessänne kertomassa lisää palveluistamme.

Yhteydenotot: jani@step2.fit / henna@step2.fit tai 045 630 2907.

Fitness

Haluaisitko tähdätä tulevaisuudessa kisalavoille? Tarjoamme ammattitaitoista kisavalmennusta vuosien kokemuksella sekä virallisen kisatiimin, josta saat paljon tukea ja hyvää energiaa kisaprojektiisi. Jani Rajala on Suomen Fitnessurheilu ry:n virallinen valmentaja, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus valmentamisesta ja kisamenestyksestä. Tavoitteiden ja oman tahtotilan pitää olla korkealla, kun kilpaurheilu asetetaan uudeksi suunnaksi. Monesti ensimmäinen vuosi käytetään harjoitteluun ilman kisatavoitteita, opetellaan tekniikat perusteellisesti ja ymmärretään treenin, ravinnon ja levon merkitys kokonaisvaltaisessa kehittymisessä. Mikäli haluat valmentajan, joka välittää ja on kiinnostunut juuri sinun tavoitteistasi ja terveydestäsi, valitse meidät. Tutustu kisatiimiimme Facebookissa ja Instagramissa.

Täytä yhteydenottolomake ja otamme sinuun yhteyttä.

Ravinto- ja treeniohjelmat

Haluat sitten yksi- tai useampijakoisen ohjelman kuntosalille, toiminnallisen treeniohjelman tai haluaisit oppia syömään terveellisemmin ja monipuolisemmin, ota rohkeasti yhteyttä.

Tutustu hinnastoomme täältä.