Maksu- ja toimitusehdot

Verkkokauppa

3159560-9
Step2Fit Oy
Kännöntie 1, Kauttua
045 630 2907
info@step2.fit

Step2Fit Oy myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla valitsemalla haluttu tuote ja täyttämällä laskutus- ja toimitusosoitetiedot. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Lue maksuehdot maksurajapinnan toimittajan, Checkout Finland Oy:n, sivuilta klikkaamalla tästä.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus sekä kuitti.

Toimitustavat ja -kulut

Tuotteet toimitetaan sähköpostitse, toimituskuluitta.

Toimitusaika

Tuotteet toimitetaan 14 päivän sisällä tilauksesta. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen info@step2.fit.

Digitaalisten tuotteiden (ravinto-ohjelmat, kuntosaliohjelmat) osalta peruutusoikeutta ei ole, mikäli tuote on ehditty toimittaa.

Mikäli maksu joudutaan jostain syystä palauttamaan reklaamaation tai muun tilanteen johdosta, se palautetaan asiakkaalle samalla maksutavalla, jolla osto on tehty.

Ongelmatilanteet

Mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä sähköpostitse info@step2.fit.